A tárhely használata során óhatatlan, hogy szükségünk ne lenne egy új e-mail fiókra valamely domain nevünk alá. Ennek létrehozása pár kattintással megoldható a cPanel adminisztrációs felületén. A tárhelycsomagoknál változhat a létrehozható e-mail fiókok száma, ám a beállítási műveletet ez nem befolyásolja.


E-mail kezelési eszközök (Mail)E-mail fiók(ok) hozzáadása / eltávolítása (Email Accounts)

E-mail fiók létrehozása cPanel-es tárhelyen

Ezen a helyen tudja menedzselni a domain(jei)hez tartozó e-mail fiókokat. Ennek az oldalnak a tetején a legördülő listából választhatja ki azt a domaint, amihez szeretné beállítani az e-mailt.

Új e-mail fiók hozzáadása

Az alábbi képen látható mezőket kell csak kitölteni és máris kész az új e-mail cím.

Új e-mail fiók létrehozása

Adja meg a használni kívánt felhasználónevet (Email) és jelszót (Password), a legördülő listából válassza ki, hogy a tárrhelyen domainhez kívánja létrehozni az új e-mail fiókot. Írja be a jelszót újra (Password (Again)) és állítsa be a postafiók maximális méretét (Mailbox quota (optional)) és hozza létre (Create) a fiókot.

Lehetősége van az jelszó és a kvóta későbbi megváltoztatására. Amennyiben szeretné levelező alkalmazásával együtt használni az új fiókot, úgy válassza az E-mail kliens beállítása (Configure Mail Client) opciót.

Amikor egy e-mail fiókot olyan asztali e-mail alkalmazás révén érünk el, mint amilyen az Outlook Express®, akkor az e-mail alkalmazás meghatározott információkat vár arról az e-mail fiókról. A Levelező kliens beállításánál lehetősége van arra, hogy az auto-konfigurációs opciók használatával kísérelje meg a kliens beállítását. Ha az elérhető opciók nem kompatibilisek az ön által használt alkalmazással, akkor a Kézi beállítások információját kell használnia a konfigurálásához.

Használja ki a tárhely lehetőségeit.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]