Tárhelyhasználati útmutatónk következő részében azt mutatjuk meg neked, hogy hogyan tudsz új domainnevet hozzáadni a tárhelyed adminisztrációs felületén. A segédlet tartalmaz egy oktató videót is, amely részletesen bemutatja  a művelet lépéseit.

Új domain hozzáadás lépsei:

1. Jelentkezz be a tárhelyed adminisztrációs felületére és válaszd ki a Domainbeállítás menüpontot.

Új domain hozzáadása a tárhelyhez

Új domain hozzáadása a tárhelyhez

2. A következő oldalon láthatod azokat a domainneveket, amelyket már hozzárendeltél tárhelyedhez. Itt a bal felső saroknál válaszd ki az Új domain hozzáadása ikont

Új domain hozzáadása

Új domain hozzáadása

3. Írd be az új domainnevet és ha akarod, akkor korlátozd a használható tárhely méretét, majd kattints a Létrehoz gombra.

Új domain létrehozás

Új domain létrehozás

4. Ezután kapsz egy értesítést arról, hogy a domain létrehozása sikeres volt. Amikor újra belész a tárhelyre, már nem a megszokott ikonsort kapod, hanem először választanod kell a domainnevek közül, hogy melyiket szeretnéd adminisztrálni.

Választás a domainek közül

Választás a domainek közül

Oktató videó az új domain hozzáadásáról

A következő oktató videó bemutatja, hogyan lehet könnyedén új domain nevet hozzáadni a tárhely adminisztrációs felületén keresztül.  A művelet elvégzése kb. 2 percet vesz igénybe és a Directadmin oktató videó alapján könnyedén elvégezhető.

[clear]
Előző
Következő