Annak érdekében, hogy könnyebben segítséghez juthass a tárhely használatával, illetve webmesteri feladataid könnyebb elvégzésével kapcsolatban, úgy döntöttünk, hogy újra szervezzük a segédleteket. A visszajelzések alapján igyekszünk minél több hasznos ismeretettel segíteni a napi munkát. Készítünk egy a kezdő lépéseket bemutató cikksorozatot is.

Kezedeti lépések

Érdemes itt kezdened, ha nincs tapasztalatod a webes dolgokban, vagy most lettél az ügyfelünk.

[line sc_id=”sc1″]

Ügyfélkapu használata

Néhány rövid oktató videón keresztül bemutatjuk neked az ügyfélkapus rendszerünk használatát. Néhány fontosabb link:

További segédletek >>

 

[line sc_id=”sc2″]

Tárhely segédletek

Directadmin tárhely használata – A Directadmin tárhely használatát bemutató sorozatunk számos oktató videót tartalmaz a tárhely használatának könyebb elsajátítását segítendő. Célunk, hogy felhasználóink tőlünk függetlenül bármikor el tudják végezni a tárhellyel kapcsolatos változtatásokat, beálíltásokat.

CMS segédletek

Joomla segédletek – A Joomla segédlet cikkei megmutatják, hogyan lehet létrehozni egy egyszerű honlap a Joomla segítségével. Emellett próbál ötleteket adni a sablon változtatással, különböző bővítményekkel ill. keresőoptimalizálással kapcsolatban is.

WordPress segédletek – A WordPress útmutatók cikkeiből megtudhatod hogyan készíthetsz WordPress alapú weblapot. Segít kibővíteni a rendszer nyújtotta lehetőségeket. Bemutatjuk a sablonok cseréjének lépését és segítséget adunk a legnépszerűbb bővítmények ismertetésével.

Weblap segédletek

Google Webmestereszközök útmutató –  A mi Google Webmestereszközök oktatóanyagunk a Google által ingyenesen biztosított felületről szól. Témakörei pedig nagy vonalakban a következők: a Google Webmestereszközök bemutatása; hogyan tudjuk használni és integrálni ezt a remek eszközt saját weboldalunkba; bemutatunk különböző tippeket, trükköket, hogy még jobban ki tudjuk használni a Google Webmestereszközök összes lehetőségét.

Weboldal készítés – A weblap készítési útmutatóink alapján könnyedén lehet neked is saját weboldalad, blogod, galériád, amelyen bemutathatod, termékeidet, szolgáltatásaidat.