best-video-downloaderTöltsünk le kedvenc filmjeinket a népszerű videómegosztókról – hasznos beépülő plugin Firefoxhoz, Explorerhez, Safarihoz és Chromehoz.

Sokan átéljük a különféle újdonságok elérésnek lehetőségéből fakadó örömöt, a Youtube-on lévő tartalmak felfedezésének örömét a világhálón.

Könnyedén, egy-egy kattintás távolságra akadunk egy szórakoztató, vagy éppen érdekfeszítő filmre, majd utána egy izgalmas beszélgetésre, egy remek koncertfelvételre. Egyedül az idő szorít minket, és úgy érezzük,  nincs már elég időnk fürdeni ebben a bőségben: jó volna letölteni ezt vagy azt a filmet, valahogy gépünkre menteni egyet-kettőt az online nézhető tartalmak közül és megnézni egy délután a házastársunkkal, barátainkkal.

A Best videó downloader egy nagyon hasznos, böngészőbe épülő kiegészítő, amellyel játszi könnyedséggel tölthetjük le kedvenc filmjeinket, vagy éppen azok hangsávját, igen sokféle minőségben.

A böngészőnkbe való telepítés után egy új gombot hoz létre, amelynek segítségével különféle előre beállított módokon tudjuk letölteni a kívánt mozgóképet. Választhatunk FLV, MP4 és MP3 formátumok közül, illetve AAC formátumot is.

A használata rendkívül egyszerű, fél perc alatt települ és a böngésző újraindítása után már indulhat is a letöltés!