Neked találták ki ezt az ingyenes tartalomkezelő rendszert, ha nem értesz a weblapkészítéshez, de saját weblapot szeretnél. Neked találták ki a WordPresst, ha értesz a weblapkészítéshez, de egy funkciógazdag alkalmazásra van hirtelen szükséged. Gyakorlatilag mindegy milyen vagy, mert a WordPresst neked találták. ki! 🙂

Az egyik legjobb ingyenes CMS-rendszerek egyike, amely hihetetlen széles támogatói közösséggel rendelkezik. A WordPress segédletekben igyekszünk neked olyan ismereteket átadni, amelyek lehetővé teszik, hogy egy egyedi, nagy tudású weblap tulajdonosa legyél. Mindezt úgy, hogy nem kell elsajátítanod a programozás rejtelmeit. Kitérünk a WordPress telepítésének lépéseire, a kinézetének (sablon) megváltoztatására. Szót ejtünk a legismertebb és leghasznosabbnak tartott bővítményekre is.

WordPress előnyei

  • Egyszerű telepítés és frissítés – a WebHostIcon tárhelyszolgáltatását használva gyakorlatilag 3 kattintással fel tudod telepíteni. A frissítéséhez is csak kattintgatnod kell. Így a bonyolult programrészekre rá sem kell nézned.
  • Könnyű kezelhetőség – használhatóságát jól mutatja, hogy többmillióan használják világszerte. Többek között mi is a WordPresst használjuk weboldalainknál, annyira kedveljük.
  • Széleskörű közösségi támogatottság – Mind a magyar, mind a nemzetközi közösség segytő kezet nyújt, ha szükséged van rá.
  • Többezer ingyenes professzionális bővítmény és sablon – Gyakorlatilag mindent meg tudsz oldani a bővítmények használatával. Weblapod arculatát pedig könnyedén megváltoztathatod a weben elérhető számtalan sablon egyikével.

WordPress segédletek

Mi a WordPress?

Miért jó neked a WordPress?

WordPress telepítése a tárhelyre a Softaculous segítségével

WordPress telepítése Installatronnal

WordPress biztonságossá tétele

Tárhelyünkön használható hasznos WordPress kiegészítők

Levélküldés SMTP-hitelesítéssel WordPress alatt

A wp-login.php átnevezése

[clear sc_id=”sc1″]
Előző
Következő