Okosan használod ki a lehetőségeidet, ha van egy saját e-mail címed is, ami a weboldaladhoz tartozik! A címzettek egyből láthatják az egyedi online „azonosítódat”, ahelyett hogy valami Freemail-es vagy Gmail-es címet használnál. Mennyivel informatívabb, és nem utolsó sorban könnyebben meg is jegyezhető egy ilyen cím: info@cegneved, vagy kiss_geza@sajatneved!

A személyes e-mail cím ma már nélkülözhetetlen azok számára, akik az üzleti életben szeretnének érvényesülni. Sokkal profibbnak tűnik, ha a saját domainnevedhez kapcsolódó címről küldesz levelet, ha üzleti partnerekkel, szponzorokkal, ügyfelekkel kommunikálsz.

Üzleti e-mail cím saját cégnévvel

A saját e-mail cím – és erre a szempontra még biztosan nem gondoltál! – kényelmesebb is, mint a Google vagy a Freemail cím. Ellentétben ezekkel a szolgáltatókkal, a saját e-mail címeden keresztül elérhető leszel webmailen és hagyományos levelezőkliensen (Outlook Express, MS Outlook, Mozilla Thunderbird,stb.) keresztül egyaránt. Nem beszélve arról, hogy az a e-mail cím, amit a domainnevedhez csinálsz, nem akar majd reklámozni semmit, így nem lassítja az internet-kapcsolatod sebességét, nem vesztegeti az idődet….

Szükséged lesz tehát egy domain regisztrációra, amelyben mi segítünk neked. Ezen kívűl egy minimális tárhelyre, amelyen beállíthatod a szükséges e-mail címeket. Mi ebben is tudunk megfelelőt ajánlani. Akár az egész céges levelezésedet üzemeltetjük szervereinken.

Hogyan hozzunk létre személyes e-mail fiókot?

Szinte percek alatt lehet saját e-mail címed! Ha van tárhelyed és domainneved, akkor az admin-felületen keresztül néhány kattintással magad is beállíthatod az új fiókot. Hogy nálunk, a DirectAdmin felületén hogyan tudod ezt megtenni, akár oktatóvideó formájában is megnézheted:

További segédanyagok

Segédanyagaink között találsz olyat, ami az Outlook-beállítást mutatja meg, és olyat is, ami a Thunderbird beállításában segít: