Fotóalbum a weboldaladon

Ha szeretsz fényképeket készíteni, akkor a saját weboldalad lehet a legtökéletesebb hely arra, hogy másoknak is megmutasd azokat! Egy galéria-szoftver segítségével nagyon gyorsan fel tudod tölteni a képeket, és kényelmesen el tudod őket rendezni különböző albumokba.

Egy ilyen galérián keresztül könnyedén elérhetővé tudod tenni képeidet barátok, ismerősök számára, bárhol is járnak a világban… Ahelyett, hogy egyesével csatolgatnád a képeket e-mail üzenetekhez, egyszerűen elküldheted nekik a linket (weboldalad url-jét), és máris meg tudod mutatni nekik, hogy milyen nagyszerű volt a nyári vakációd, vagy hogy hogyan növekednek a csemetéid, esetleg azt, hogy milyen remek mulatságban volt részed előző nap..

Hogyan készíthetünk online galériát?

Igazából nem is gondolnád, milyen roppant egyszerű! Van egy csomó ingyenes galéria-alkalmazás, amikkel különösebb erőfeszítések nélkül, és pillanatok alatt lehet mindenféle „csoda-funkcióval” ellátott galériád. Egyszerűen letöltesz, és telepítesz néhány fájlt az oldaladra, és már futtathatod is! Azért, hogy még könnyebbé tegyük a munkádat a WebHostIcon munkatársai is telepíthetnek neked ingyen egy galéria rendszert az alábbiak közül, ha valamelyik tárhely csomagunkat választod.

Hogy segítsünk neked megtalálni a legtökéletesebb albumot a weboldaladra, a két legnépszerűbb, és leginkább felhasználóbarát alkalmazást be is mutatjuk. Ezek mindegyike nagyon hatékony eszköz fényképek online feltöltésére, rendszerezésére, és kezelésére.

  • Gallery
  • Coppermine