Ebből az oktatóanyagból megtudhatod hogyan hozhatsz létre új cikket, bejegyzést a honlapodon. A legkönnyebb útja a dolognak, ha a Joomla 3.0 gyorsnavigációs menüjéből indulsz el az admin kezdőlapján. Kattints az Új cikk létrehozása (Add New Article) menüre ahhoz, hogy létrehozhass egy új tartalmat weboldaladon.

Új cikk létrehozása Joomla 3 -ban

A következő oldalon meg kell adnod a cikk címét és a Joomla WYSIWYG szerkesztőjében létrehozhatod a kívánt tartalmat. Ha azt akarod, hogy a cikk a főoldalon is megjelenjen, akkor állítsd a Kiemelt (Featured) opciót Igen-re a cikk jobb oldalán látható szekcióban. Miután befejezted a cikkírást egyszerűen kattints a Mentés (Save) gombra a cikk tetejénél. Ha a jobb oldali szekcióban nem állítottad át a közzétevés feltételeit, akkor a cikked azonnal megjeleni honlapod főoldalán.

Cikkírás Joomla 3-ban

Figyelj rá, hogy a Joomla 3.x-ben lehetőséged van meghatározni, hogy mennyi cikk látszódjon a kezdőlapon. Ha régebbi Joomla verziót használnál, akkor szerkesztheted a Home menüt a kiemelt cikkek megjelenítéséért.

A legtöbb idődet valószínűleg a cikkírás fogja elvenni és nem annak kitalálása, hogy hogyan publikálhasd. A Joomla 3 valóban kézreálló rendszer.
 

[clear]
Előző
Következő