Ebből az oktatóanyagból megtudhatod hogyan telepítheted fel a Joomla 3 rendszert a WebHostIcon szerverein levő tárhelyedre a Softaculous segítségével. A telepítési folyamat rém egyszerű, hiszen néhány kattintásból áll csak. Nincs szükséged sem kódolásra sem webdizájner ismeretekre ahhoz, hogy egy teljesértékű Joomla 3 fusson a tárhelyeden néhány perc múlva.

Először is be kell jelentkezned a Directadmin tárhelyed adminisztrációs felületére, ahol keresd meg a Softaculous ikonját a Haladó beállítások (Advanced options) között.

Joomla 3 telepítés első lépése

Ezután a Joomlát kiválasztva kattints az Install gombra a Joomla 3 telepítésének elkezdéséhez.

Joolma 3 telepítés 2. lépése

Válaszd ki a Joomla 3 verziót a legördülő menüből, majd ha több domainneved van, akkor azt, amelyikre telepíteni akarod. Ezután megadhatod, hogy melyik mappába (In Directory) települjön a Joomla 3. Ha nem akarod almappába telepíteni, akkor töröld ki az ebbe a mezőbe írtakat.

Joomla 3 telepítés 3. lépése

Következik az admin nevének, jelszavának és email címének megadása. Fontos, hogy helyes email címet adj meg ahova adott esetben jelszó emlékeztetőt kérhetsz. Ha kitöltötted a mezőket, akkor csak kattints az Install gombra.

Joomla 3 telepítés 4. lépése

Néhány másodperc múlva egy Joomla 3 boldog tulajdonosa leszel. Majd megkapod az új Joomla 3 honlapod bejelentkezési adatait.
Ugye, hogy egyszerű volt?

 

[clear]
Előző
Következő