Ebben a részben leírjuk azokat a legfontosabb pontokat, amiket a weboldaladról, és annak keresőmotorokban kapott értékeléséről a Google Webmestereszközökben (Google Webmaster Tools-ban) nyomon tudsz követni:

Leggyakoribb keresőkifejezések

Ez a terület jeleníti meg azokat a leggyakoribb keresőkifejezéseket, melyekre a weboldalad megjelenik a keresőmotorok eredményei között. Használhatod arra, hogy meghatározd, vajon a megfelelő keresőkifejezésekre, kulcsszavakra jön-e vissza az oldalad.

Feltérképezési hibák

Itt láthatsz különféle hibákat, amikbe a Google-robotok ütköztek, miközben megpróbálták feltérképezni az oldaladat. Sőt, mindegyik kategória egy külön lapra is mutat, ahol még több információhoz juthasz, így át tudod nézni, és javítani is tudod majd a hibákat.

Az oldaladra mutató linkek

Ezen a részen láthatod majd azokat a linkeket, amelyek az oldaladra vezetnek. Tartalmaz egy olyan linket is, ami egy cikkre mutat, ahol még több információt kaphatsz arról, miért lehetnek különbözőek ezek a statisztikák más eszközök eredményeivel összehasonlítva.

Kulcsszavak

A Kulcsszavak részben fogod látni a legnépszerűbb kulcsszavakat, amik a weboldaladhoz kapcsolódnak. Ez nagyon fontos információ az oldalról, és arról, hogy hogyan jelenik meg a keresőmotorok találati oldalain.

Oldaltérképek

Ha még csak most kezded a Google Webmestereszközök használatát, akkor ez lesz az a hely, ahol feltöltheted a weblapodhoz tartozó oldaltérképeket.

 

[clear]
Előző
Következő