Hívj minket! +36 30 598 7210|Kapcsolat: ugyfelszolgalat@webhosticon.hu

Új szabályozás a .eu végződésű domainnevek átregisztációjával kapcsolatban

Ezentúl, - hasonlóan a többi népszerű nemzetközi végződésű domainnévhez (.com, .net, .org, .info, stb.) - az eu-s domainnevek átkéréséhez is szükség van egy azonosító kódra (EPP vagy AUTH kód), amelyet kérvényezhet jelenlegi regisztrátorától, vagy közvetlenül az Eurid-től is: http://www.eurid.eu/hu Ha ez megvan, a megrendelést ugyanúgy kell leadni az online felületen, mint eddig, csak a megfelelő [...]

Emelkedő nemzetközi domain regisztrációs árak

A VeriSign tavaly év végén már bejelentette, hogy 2010 júliusában meg fogja emelni a .com és .net végződésű domainnevek regisztrációs díjait. Ezt most meg is teszik, így sajnos kénytelenek leszünk hamarosan "követni" őket, és körülbelül 10%-kal megnöveljük a .com-os és .net-es domainek regisztrációs díját.

Ám ezzel együtt a WebHostIcon továbbra is az egyike azon szolgáltatóknak Magyarországon akik a legalacsonyabb áron kínálják a domain regisztráció lehetőségét!

Akciós .COM domain regisztráció

A .COM-os végződésű domain regisztrációs kampányunk ideje alatt - domain nevenként - 1.000 Ft-ot takaríthat meg! Minden új .COM végződésű domain regisztrációja az első évre csak 1.400 Ft +Áfa! Regisztráljon most nemzetközi domain nevet és spóroljon 1.000Ft-ot!

Az akció időtartama: 2010. március 9 - 31-ig


Tárhelydomain akció az év végéig

Használja ki a lehetőséget! December 31-ig minden új .EU végződésű domain nevet több, mint 50% kedvezménnyel regisztrálunk ügyfeleink részére. A kedvezményes domain regisztrációs díj így az év végéig: 1100Ft+Áfa az első évre!

Hogyan válasszunk domain nevet?

Talán már ön is tapasztalta, hogy a keresőkben való előkelő pozíció megszerzéséért egyre erősebb a küzdelem. Éppen ezért érdemes már a domain név megválasztásánál valamit ledolgoznunk a hátrányunkból. Most néhány tanácsot szeretnénk adni a helyes domain név választáshoz. […]

Go to Top