Softaculous program telepítő a tárhelyen

Mi az a Softaculous és Installatron? Mindkettő egy automatikus szoftvertelepítő program, mely segítségével néhány perc alatt telepíthetsz az oldaladra fórumot, blog-ot, tartalomkezelő rendszert, és még rengeteg hasznos programot!

Mi a különbség és miért választottuk a Softaculous-t is amikor van egy Installatronunk?

  • A Softaculousban közel négyszer annyi programot lehet telepíteni, mint az Installatronban! Ez azt jelenti, hogy az eddigi 5 tucat helyett 200 alkalmazáselérhető!
  • A Softaculousban valóban egy lépésben egy-két kattintással lehet programot telepíteni, mely valódi előny azoknak akik semmilyen beállítással nem szeretnének foglalkozni, míg az Installatron ez 2-3 lépés során teljesíthető!
  • A Softacolousban minden programról láthat véleményeket, értékeléseket, valamint egy-egy demo felületet is ha még nem ismerné a választott programot!

Hogyan telepít egy szoftvert a Softaculous-szal?
-Lépjen be weboldal directadmin felületére weboldalam.hu:2222, majd a haladó beállításoknál (jobbra lent) a Softaculous ikonjára kattintva válassza ki a kívánt programot és telepítse azt.

Mit tegyen ha hibát kap telepítés közben?
-A legtöbb hiba a hibás adatok megadásából származik. Nem létező e-mail címet adott meg vagy elérési utat, vagy olyan adatbázis nevet amely már létezik. Amennyiben másik létező e-mail címmel, új elérési úton és új adatbázisnévvel is problémája támad akkor jelezze.

Hogyan távolíthat el egy telepítést?
-Lépjen ismét a weboldal adminisztrációs felületére, majd keresse meg a Softaculous ikonra kattintva a törlendő szoftvert a „ALL

 

Installations” részen, majd kattintson a választott törlő linkre, „X”-re. Ezután ki tudja választani, hogy mit szeretne törölni és a „remove Installation”-nal befejezni a törlést.

Szoftverek értékelése hol látható és hogyan történik?
-Tallózás közben minden kategóriában láthatóak a szoftverek, valamint a minősítésük. Minden új felhasználónak lehetősége van kategóriánként a legjobbnak véltet megjelölni. Ezt a Ratings fülre kattintva lehet megtenni, ahol kiválaszthatod és értékelheted a számodra legjobbnak vélt programokat.

Hol van a szoftverek demo felülete?
-Minden szoftvernek van egy demo oldala a Softaculous demolapján, melyet a program kiválasztása után a demo fülre kattintva tekinthetünk meg és nézhetjük meg az admin felületét is.

Bízunk benne, hogy az új alkalmazással még többen vállalkoznak arra, hogy saját weboldalt hozzanak létre pillanatok alatt egy-két kattintással.