Ma csupa jó hírünk van… (Talán a napsütés tette?)

Átvállaljuk a domain átregisztráció díját

Ha van olyan domainneved, amit korábban máshol regisztráltál, és szeretnéd egy helyen kezelni őket, most nem kell sokat gondolkoznod rajta, hogy megéri-e tenni valamit ennek érdekében!

Megkönnyítjük a döntést: megszüntetjük az átregisztrációs díjat, ezentúl csak a hosszabbításért fizetsz, ha átkéred hozzánk a domainnevedet.
Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy megszűnik az egyszeri 800Ft+ÁFÁ-s díj, helyette 1200Ft+ÁFÁ-t számlázunk egy-egy átregisztráció megrendelésekor, és ezért az összegért az áthozott, és lejáratukkor még nálunk lévő domainneveket egy évvel automatikusan meghosszabbítjuk.

A nemzetközi domainneveknél már korábban is ez volt a gyakorlat, és úgy gondoltuk, hogy most már eljött az ideje, hogy közös nevezőre hozzuk a dolgokat.

Ha eddig még nem tetted volna, akkor a regisztráld át hozzánk a domained.

Tudod! Nálunk nincsenek rejtett költségek! Nincs domain karbantartási díj, nincs DNS fenntartási díj, nincs DNS módosítási díj (hiszen te magad bármikor átírhatod az ügyfélkapun keresztül).

[bbutton url=”https://webhosticon.hu/ugyfelkapu/cart.php?a=add&domain=transfer” tagline=”Átregisztrációs díj nélkül” bg=”c50707″] Domain átregisztrálás itt [/bbutton]

 

Korlátlanul létrehozható e-mail fiók

A másik jó hír, hogy mostantól minden előfizetéses tárhelyhez korlátlan számú e-mail fiók állítható be.

Adminisztrátorunk fogta magát, és egyszerűen eltörölte az összes ehhez kapcsolódó limitbeállítást. Biztosan jó napja volt…

Tehát ha most belépsz a tárhely adminisztrációs felületére akkor korlátlan/unlimited feliratot kell látnod az e-mailek mellett. Ha nem így van, akkor azonnal jelezd nekünk és módosítjuk a beállítást.

Hamarosan további remek dolgokkal jelentkezünk…