Hívj minket! +36 30 598 7210|Kapcsolat: ugyfelszolgalat@webhosticon.hu

Nyári tárhely akció

Nyári tárhely akciónk keretében 10% kedvezményt adunk minden új megrendelésű a WebMikró tárhely, WebManó tárhely, WebKobold tárhely, WebElf tárhely és WebTroll tárhely bérleti díjából. A kedvezmény igénybevételéhez a megrendelésnél be kell írni a kuponkódot. A nyári tárhely akció kuponkódja:WHI12NYÁR Még mindig tart Google Adwords kuponkódos akciónk, melynek keretében - ha igényled - 15.000Ft ajándék hirdetési [...]

Tárhely akció januárban – 2012

Most megtakaríthat 10%-ot a tárhely éves bérleti díjából! Webtárhely akciónkban minden új megrendelésű WebMikró tárhely, WebManó tárhely, WebKobold tárhely, WebElf tárhely és WebTroll tárhely előfizetése esetén* 10% kedvezményt bíztosítunk a tárhely bérleti díjából.

Használja a következő kuponkódot a webtárhely megrendelésénél és megspórolhat az első éves előfizetsi díj összegéből 10%-ot! Kuponkód: WHI11TEL A januári tárhelyakció határideje: 2012. február 28.

Farsangi tárhely akció

A februárt sem hagyhatjuk tárhely akció nélkül elmúlni, ezért minden új megrendelésű WebMikró tárhely, WebManó tárhely, WebElf tárhely és WebTroll tárhely megrendelésénél 10% kedvezményt biztosítunk, ha a megrendelésnél használják a februári kuponkódot! Kuponkód: WHI10FARSANG A farsangi tárhely akció határideje: 2011. február 28.

Go to Top