Hívj minket! +36 30 598 7210|[email protected]

Az Installatron telepítőkészlettel, szinte gyerekjáték egy saját weboldal elkészítése a webtárhelyen.

ImpressPages – honlapkészítés a legegyszerűbben

Szeretnénk neketek egy nagyon jól használható honalpépítő alkalmazást bemutatni, amellyet bármikor használhattok a WebHostIconnál levő tárhelyeteken. Ez az alkalmazás az ImpressPages, amely  egy ingyenes tartalom-kezelő rendszer, ami 2009-ben jelent meg, és 2011-be megkapta a Packt Kiadó  “Legígéretesebb Nyílt Forráskódú Projekt” díját.
Az ImpressPages CMS egy olyan tartalom-kezelő rendszer, ami leegyszerűsíti és felgyorsítja az ezzel kapcsolatos teendőket, annyira, hogy egy weboldal kezelése akár a korábbi tempó négyszeresére is gyorsulhat. Az ImpressPages CMS mögött álló technológia képessé tesz olyanoknak is profi módon kezelni a weblapjaikat, akiknek egyébként semmiféle technikai tudásuk nincs ezzel kapcsolatban. […]

Owncloud – legyen saját felhőd

A tárhely adminisztrációs felültén az Installatron telepítőt használva, percek alatt saját “felhőd” lehet. Nyilván itt a felhő kifejezés nem a valós felhőben tárolt adattárolást jelenti, hiszen a szerver nem egy felhő része, de a hasznossága és használhatósága elvitathatatlan. Gyakorlatilag egy saját adattároló rendszert, webtárhelyet kapunk, amelyet például könnyedén megoszthatunk barátainkkal. […]

Hesk – helpdesk szoftver a tárhely adminisztrációs felületén

 A HESK egy ingyenes hibajegyküldő- és tudásbázis-alkalmazás. Először 2009-ben jelent meg, és mostanra már egyike a legnépszerűbb ingyenes support-megoldásoknak. Minden benne van, ami egy hatékony ügyfélszolgálati munkához kell, és ráadásul nem kerül semmibe és most már könnyen telepítheted a tárhely adminisztrációs felületén keresztül is.
3 különböző szempontból is segítheti a vállalkozásodat:

Emelt szintű ügyfélszolgálatot tesz lehetővé: a […]

WikkaWiki a tárhely adminisztrációs felületén

A WikkaWiki egy nyílt forráskódú wiki-alkalmazás, 2004-ben vált ki a WakkaWikiből, és napjainkban már weboldalak ezreit hajtja világszerte, és leginkább pehelysúlyú motorjáról ismert, amely teljesítményében is megmutatkozik.
Az alkamlazást integrálták az Installatron telepítőkészletbe, így már elérhető a WebHostIcon tárhely adminisztrációs felületén is.
A WikkaWiki egy nagyon érett projekt, amelynek célja, hogy továbbra is hű maradjon a WakkaWiki […]

Joomla 1.6.3 telepíthető a tárhely adminisztrációs felületén keresztül

Napokkal ezelőtt jött ki a Joomla 1.6.2-es javító csomag, amely néhány hibát generált. A mostani Joomla 1.6.3-as csomag ezeket a hibákat javítja.